Nu lanserar vi fonden Core Ny Teknik

Idag lanserar vi fonden Core Ny Teknik, en aktiefond som investerar i teknik, hälsa och digitala varumärken

Carl Armfelt Erik Sprinchorn Core Ny Teknik

TIN Fonder lanserar idag fonden Core Ny Teknik. Initiativet lanseras i samarbete med Bure Equity AB. Ansvariga förvaltare är Carl Armfelt och Erik Sprinchorn. Fonden sätter igång redan idag och finns tillgänlig från start hos Avanza, Nordnet och SEB. För större investerare som family offices eller instituationer går det även att bli direktkund.

”Innovativa och lönsamma bolag med bra tillväxt bör vara kärnan i ett långsiktigt sparande. Här vill vi ge alla möjlighet att vara med.” säger Erik Sprinchorn.

”Vi vill fortsätta verka för att så många entreprenörer som möjligt väljer att komma till börsen. Vi ser detta som det bästa sättet att behålla våra digitala klenoder. Kommande 15+ åren kommer det ske en omfördelning av värde från de som äger gammal till de som äger ny teknik.” säger Carl Armfelt.

Om TIN
TIN Fonder startades år 2019 och drivs av förvaltarna Carl Armfelt och Erik Sprinchorn. De båda har lång erfarenhet av fondförvaltning och har tidigare arbetat tillsammans på bland annat Brummer & Partners och Swedbank Robur. Visionen är att lönsamma innovativa bolag skall vara kärnan i ett långsiktigt sparande.

Om Core Ny Teknik
Fonden Core Ny Teknik strävar efter att skapa värde genom att investera långsiktigt i små- och medelstora teknik- och innovationsinriktade bolag, främst i Norden. Huvudfokus är mjukvara, hälsa och digitala varumärken och fonden letar efter bolag med starka kassaflöden och god lönsamhet.

TIN Fonder
c/o Atle Investment Services AB
Grev Turegatan 12A
114 46 Stockholm
Tel. 08 520 277 44
info@tinfonder.se

Dela

Leave a comment