Press
8 NOV 2021

TIN Fonder Expanderar i Luleå

Som ett led i vår tillväxtsatsning har TIN Fonder rekryterat Joel Forsberg till verksamheten.

Som ett led i vår tillväxtsatsning har TIN Fonder rekryterat Joel Forsberg till verksamheten. Joel har de senaste åren arbetat med investeringar och aktiehandel på egen professionell basis. Han har även erfarenhet inom digital marknadsföring.

”Vi ser fram emot att börja arbeta med Joel Forsberg som anslutit och detta innebär att TIN Fonder sätter ned en flagga i norr med ett kontor i Luleå. Joels kunnande kring enskilda aktier och passion för sparande kommer hjälpa oss stärka positionen som det ledande digitala fondbolaget och förbättra dialog och kommunikation med de som investerat i våra fonder” säger Tomas Lundmark, VD på TIN Fonder.

”Som aktieintresserad har jag sedan lanseringen av TIN Fonder haft en substantiell del av min egen portfölj investerad i fonderna. Jag har ett stort intresse för sparande och aktier och delar framtidsvisionen att innovativa bolag inom mjukvara och hälsa kommer fortsätta gå bättre än börsen i sin helhet. Jag lever och andas börsen och det känns oerhört inspirerande att få arbeta med aktier och sparande i en framåtlutad miljö.” säger Joel Forsberg.

Dela

Riskinformation
Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. De pengar du investerar i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser för våra fonder finns att hämta på vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare.
Edit cookie settings