TIN Fonder Livestream den 28 maj

Vi välkomnar dig till vår exklusiva stream där våra fondförvaltare Carl Armfelt och Erik Sprinchorn ger dig djupgående insikter om senaste trenderna inom AI och hur dessa påverkar våra bolagsval i både TIN Ny Teknik och TIN World Tech. Denna direktsändning från vårt kontor erbjuder en unik möjlighet att direkt interagera med Carl och Erik via vår livechatt – vi välkomnar aktivt dina frågor. Vår stream lockar tusentals tittare varje kvartal och erbjuder värdefulla och intressanta perspektiv för både nya och erfarna investerare.

Registrera ditt telefonnummer för att få en SMS-påminnelse med direktlänk till vår livestream innan sändning. Ditt nummer används endast för att skicka information inför sändningen.

Loading...
Riskinformation
Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. De pengar du investerar i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser för våra fonder finns att hämta på vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare.
Edit cookie settings