TIN Fonder Livestream den 28:e maj

Vi välkomnar dig att vara med på vår livestream där du även kan ställa frågor direkt till oss via chatten. Det är viktigt för oss att du som investerare har möjligheten att ta del av vår strategi, våra drivkrafter och förstås få kännedom om vilken avkastning vi skapat. Därför direktsänder våra förvaltare Carl Armfelt och Erik Sprinchorn från kontoret en gång per kvartal. Under livestreamen diskuterar vi bland annat innovation och portföljinnehav. Streamen brukar vara uppskattad och vi har tusentals tittare vid varje tillfälle

Skriv gärna upp dig på SMS-listan så påminner vi dig.

16 JAN 2024

Investerarträff 2024

Den 16 januari träffade vi våra fondandelsägare på TIN Fonders årliga investerarträff. På plats hade vi vår VD Tomas Lundmark samt våra förvaltare Carl Armfelt och Erik Sprinchorn. Matilda Karlsson modererade och intervjuade VDar från två av våra innehav, Martin Carlesund, VD Evolution samt Hannes Wallin, VD på Fractal Gaming Group.
30 OKT 2023

AI, smutsiga bud och kassaflödesmaskiner i kristider

Förvaltarna Carl och Erik pratade om börsen, tekniktrender, fondernas utveckling och besvarade frågan "När vänder egentligen småbolagen?"
31 MAJ 2023

Embracer, AI, Bioteknik & Kassaflöden

I kvällens livestream diskuterar vi vårt öppna brev Embracer, Generativ AI, Bioteknik och Kassaflöden!
11 JAN 2023

Investerarträff 2023

Den 11 januari träffade vi våra fondandelsägare på TIN Fonders årliga investerarträff. På plats hade vi vår VD Tomas Lundmark samt våra förvaltare Carl Armfelt och Erik Sprinchorn. Matilda Karlsson modererade och intervjuade VDar från två av våra innehav, Anders Jensen, VD Viaplay Group samt Fredrik Wester, VD på Paradox Interactive.
15 DEC 2022

Teknik ger medvind i en värld full av motvind

Vi diskuterar de senaste genombrotten i teknikutveckling, bland annat fusionsenergi och ChatGPT, samt ser över marknaden som helhet.
28 SEP 2022

Börskrasch. Dags för revansch i Ny Teknik?

Börsen har gått svagt. Under kvällens stream pratar vi hur framtiden ser ut för techbolagen.
18 MAJ 2022

Teknikras på börsen. Hur ser framtidsutsikterna ut?

Det har varit skakigt på börsen och vi reder ut hur det ser ut fundamentalt för teknikbolagen.
25 JAN 2022

Besök från Surgical Science och Checkin.com

Under 2022 års investerarträff gästas vi av VD från Surgical Science och Checkin.com
8 DEC 2021

Metaverse

Är metaverse bara ett buzzword eller kan man investera i det? Det och mycket annat pratar vi om i kvällens stream.
Riskinformation
Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. De pengar du investerar i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser för våra fonder finns att hämta på vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare.
Edit cookie settings